28. helmikuuta 2013

Kake tapasi irlanninsusikoiria

Eilen käytiin koirapuistossa. Aluksi paikalla oli corgi, joka oli niiiiiin aikuinen (omistaja nauroi, että ei se ole kuin vuoden ikäinen), tuppasi käskyttämään Kakea, jos tämä yritti innostaa leikkimään. Sitten siellä oli myös jonkinlainen labbis, ei niinkään innostunut leikkimään. Kaken leikkikaveriksi sitten suostui eräs husky (voi että oli komea!), joka oli peräti melkein samanikäinen Kaken kanssa, 8kk. :)

Siinä sitten aikamme oltuamme puistosta poistui ensin corgi, sitten labbis. Jäätiin huskyn omistajan kanssa porukalla puistoon. Husky oli hurja roikkumaan Kaken kaulanahassa kiinni, itseä vaan nauratti, kun näki, miten paljon Kaken kaulassa on ylimääräistä nahkaa... :)


Kohta portilla oli kaksi isoa koiraa. Katottiin hetken aikaa wtf -ilmeellä, huskyn omistaja nauroi, että nää on kivoja koiria. Itsellä ei ollu ihan semmoinen olo. Koirat oli vasikan kokoisia, ja minua pelotti, että Kake jää jyrätyksi, kun toinen juoksisi päältä. Koirat olivat siis irlanninsusikoiria. Ihan helvetin isoja, ainakin aluksi. Kyllähän niihin silmä tottui, mutta oli kyllä pieni shokki minulle, kun koiran säkä yltää minun navan korkeudelle ja Kake oli jalankorkuinen toisen irliksen vierellä!

Semmoinen kun juoksi kohti, niin kyllä minä mielelläni väistin... Toinen koirista oli päälle 94 kiloa, toinen sitten oli ilmeisesti parikymmentä kiloa kevyempi. Kyllä Kake 23kg+ tuntui aika pieneltä ja sirolta noiden koirien rinnalla. :) Vähän tuo varoi niitä isoja koiria, enkä viitsinyt antaa sen mennä muiden perään, kun husky + irlikset lähtivät näköpiirin ulkopuolelle. Omistajat olivat hyvin puhuvaisia ja nainen varsinkin nauroi aina Kakelle, kun se juoksi hirmuista vauhtia minun luokse. He aluksi ihmettelivät että onko heidän koirillaan kevättä rinnassa, kun innostuivat leikkimään. Kaikki selittyi sillä, kun he kysyivät meidän koirien ikiä, 7kk ja 8kk. Irlikset olivat varsin kivoja uusia tuttavuuksia, mutta en kyllä ehkä itselleni haluaisi tuommoista koiraa :)

Treenisuunnitelma on saamassa kohta jonkinlaista runkoa, vielä pitää miettiä asioita lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti