12. helmikuuta 2013

Minut on haastettu ++ mitä kivaa 50 lukijan kunniaksi?

HOX HOX!

 Rekisteröityneitä lukijoita on tällä hetkellä 49 kpl, joten mitä kivaa järjestettäisiin 50. lukijan kunniaksi? :) Noh, josko nyt ei mitään ylistyslauluja tälle henkilölle, mutta jotain kivaa blogiin! Sana on vapaa.

Mutta joo. Tänne blogiin on aina välillä tipahdellut kommentteja "sinulle on haaste!" tai "sinut on haastettu!", mutta en ole jaksanut ruveta tekemään yhtään mitään haastepostausta. Nyt taidan ottaa itseäni niskasta kiinni, kun ei ole läksyjäkään tehtävänä ;) Kiitos siis haasteesta Erica!

Keppi!
Säännöt ovat seuraavanlaiset:
1. Jokaisen haastetun pitää siis kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Myös haastajan 11:sta kysymykseen pitää myös vastata.
3. Haastetun pitää keksiä 11:sta kysymystä ja haastaa uudet bloggaajat.
4. Haastettujen pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Pitää kertoa että heidät on haastettu.
6. Ei takaisin haastamista.

 

11 ASIAA MINUSTA

Hei oikeesti, nää nyt on ihan random-materiaalia, pää lyö tyhjää....
 1. Haluaisin osata puhua ja kirjoittaa jotain kieltä todella hyvin. Espanja ja venäjä ovat semmoisia kieliä, jotka olisi varmasti myös hyödyksi työelämässä tulevaisuudessa.
 2. Kun ajan autolla, olen hirmuisen äkäinen helposti muille autoilijoille (tunnetaan myös ilmiönä road rage). Haluan, että muut autoilijat noudattavat myös liikennesääntöjä, ja raivostun helposti vilkun käyttämättömyydestä, takapuskurissa roikkumisesta tai sikailusta esim. kaistanvaihtojen suhteen.
 3. Olen oppinut elämään pihisti. Kakella ei olekaan kuin kaikkein välttämättömimmät tavarat, enkä shoppaile hirvittävästi. 
 4. Lempipuuhaani on nukkuminen ja syöminen. Ennen koiran ottamista vuorokausirytmini saattoi olla viikonloppuisin tyyliä klo 13 aikaan herätys ja nukkumaanmeno klo 2-3 välillä yöllä. Jos minulla on aamupäivällä tai iltapäivällä tylsää, saatan usein mennä vain makoilemaan sängylle (jonne myös nukahdan) tai menen jääkaapille katsomaan, josko sieltä löytyisi jotain ruokaa?
 5. Pidin pienempänä tyttönä hirmuisesti laulamisesta. Lauloin ala-asteella yksin joulujuhlassa eräässä näytelmässä, yleisönä kyläkoulun oppilaiden (about 40-50 kpl) vanhemmat, sisarukset, ukit ja mummot ja naapurit. Mummoni olisi halunnut minut Tenavatähti -ohjelmaan, mutta se ohjelma lopetettiin jossain vaiheessa. Ja kyllä, pidän laulamisesta vieläkin... :)
 6. Haluaisin kesän nyt takaisin. Talvi on inhottavaa aikaa yleisesti (lunta, räntää, kylmää, pimeää), mutta kauniit talvipäivät (pieni pakkanen ja selkeä taivas, aurinko paistaa) ovat kyllä myös mieleeni.
 7. Kesästä puheenollen, haluaisin myös matkustaa jonnekin ulkomaille. Jonnekin lämpimään, rantalomalle. Atooppinen ihoni olisi varmasti paremmassa kunnossa eikä rusketus olisi pahaksi.
 8. Toivoisin pääseväni jollekin kesäleirille Kaken kanssa. Olen haaveillut esimerkiksi agilityleiristä, mutta ongelmana on se, että niitä järjestetään 10-17 -vuotiaille!
 9. Olen persoonana herkkä. Nauran ja itken helposti. Jälkimmäinen on hieman inhottavaa, sillä pillahdan itkuun jossain semmoisissa tilanteissakin, missä ei olisi mitään itkettävää...
 10. Koulutukseni on tällä hetkellä ylioppilas, nyt opiskelen kokiksi. Unelmahaaveita on ollut aikojen varrella englannin opettaja (muistaakseni kolmos- tai nelosluokalla ala-asteella), valokuvaaja, yrittäjä ja aineenopettaja (äidinkieli, terveystieto, tietotekniikka).
 11. Inhoan ihmisiä, jotka ovat myöhässä. Inhoan myös itse myöhässä olemista. Muutun helposti äkäiseksi, jos joku muu hidastaa minua.

 

 11 VASTAUSTA KYSYMYKSIIN


1. Miksi valitsit juuri tämän nimen koirallesi?
- Kake oli jo ihan kasvattajan ristimä nimi, jonka päätimme pitää, huonoja kun olemme keksimään nimiä... :) Kake-Kakkonen, siis toisena syntynyt pentu.

2. Oletko törmännyt yllättäviin haasteisiin kouluttaessa?
- Jaa. En kai? Kake on hyvin perso ruualle, joten se on helppo motioitava. Toisaalta haluaisin sen innostumaan myös leikkimään, mutta semmoista "ykköslelua" ei ole vielä löytynyt.

3. Oletko ollut yllättynyt rodunvalinnan jälkeen, että millaisen yksilön saitkaan?
- En oikeastaan.

4. Oletko miettinyt muita eläimiä rinnallesi, kuin koiran?
- Jossain vaiheessa olen haaveillut hevosen omistamisesta, mutta realistipuoleni sanoo, ettei minusta olisi siihen. Ehkä joskus tulevaisuudessa sitte tätiratsastajana...;) Mummilla ja ukillani on ollut kissoja, joten kissa olisi myös kiva!

5. Mitä mieltä olet koiravaatteista?
- Ymmärrän käytön esimerkiksi kovalla pakkasilla tai kurakeleillä, "huvin vuoksi" -pukemista en ymmärrä.

6. Mitä mieltä olet koirarattaista?
- Jaa, että semmoset, missä voi työnnellä koiraa? Jos koira on vanha ja sillä jotain vikaa esim. jaloissa niin ok, mutta muuten en ymmärrä. Luulisi sen rattaitten työntämisen olevan vähän raskaampaa kuin koiran ulkoiluttaminen ihan muuten.

7. Omaan silmääsi rumin koirarotu?
- Yh, joku seinään juossut koirarotu, kuten bokseri, mastiffi ja bulldog. Myös shar pei ja shih tzu ovat semmoisia, joita en itselleni huolisi.

8. Omaan silmääsi kaunein koirarotu?
- No tietysti sk collie ;) Pehkot ovat ihan näyttäviä. Pidän myös vinttareista, käyttölinjaisista saksanpaimenkoirista ja labradorinnoutajista. Pienistä koirista volpino italiano on kivannäköinen.

9. Keräätkö koirasi ulosteet?
- Kyllä, sillä haluaisin että muutkin keräävät pois. Ei ole kiva kävellä taloyhtiön nurmikolla ja astua koiranp'skaan... :) Ulosteet eivät ole mitenkään miellyttävä näky muutenkaan kävelyteiden varsilla.

10. Oletko sinäkin yksi niistä, joka puhuu koiralleen lenkillä?

- Joo. Puhun paljon "tännepäin", "tuolla!", "mennään", "tule jo-oooo", "mene vaan" -tyylisesti, en kuitenkaan rupea höpöttelemään päivän tapahtumista  :)

11. Lässytätkö koirallesi?

- Aika vähän. Kehun kuitenkin lässyttäen "oiiikeeiiin hieeeenoo, oooonn! Kaaaakee, oon hiieenoo!" ;) En jaksa haastaa ketään! Tänään on muuten pentukurssi, tunnelmia sitten luvassa huomenna!

2 kommenttia:

 1. Voi rähmä, mä juuri eilen haastoin sut samanmoiseen haasteeseen, eli ymmärrän jossei enää huvita vastailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä luin just sun postauksen ja harmittelin samaa :D Sulla oli kyllä niin syvällisiä kysymyksiä, että en tiiä osaisinko ees vastata niihin. Katson sitä sitten myöhemmin, jos joskus on tylsää :)

   Poista