23. helmikuuta 2013

Pentukurssipäivitys - luoksetuloa ja seuraamista jälleen

HOX - Käykäähän kyselemässä kysymyspostausta varten! Miten voi olla, ettei 51 lukijasta saada kuin yksi henkilö kyselemään? ;)

Tiistaina siis oltiin taas pentukursseilemassa. Meillä oli tuuraava vetäjä, ja kaksi koirakkoa oli paikalla. Aloitettiin jälleen kontaktikävelyllä, ei ongelmaa. Piti vain muistaa hyvä -sana mukaan :)

Sitten siirryttiin luoksepäästävyyteen. Kake hoiti homman hienosti, toisella kerralla sitten kun vetäjä siirtyikin kopeloimaan koiraa toiselta puolelta kroppaa, Kake nousi seisomaan ajatellen "oh my god se siirtyi tuolle puolelle"  :D

Lempikohtani tuon kerran kurssitapaamisesta oli luoksetulon treenaaminen. Ensiksi juostiin vetäjän pidellessä koiraa kiinni poispäin, samalla huutaen koiraa nimeltä. Sen jälkeen tehtiin niin, että omistaja meni n. 10 metrin päähän kyykkyyn selkä tulosuuntaan päin. Tämän jälkeen harjoituksena oli silmät kiinni koiraa kohti, ja vetäjä kertoi, milloin saa palkata :) Kake juoksi innoissaan luokse, ja minua pelottikin viimeisessä harjoituksessa, että entä jos se hyppääkin vasten ja minä kaadun :D

Sitten treenattiin taas seuraamista. Harjoiteltiin myös liikkeestä istumisia ja maahanmenoja, Kake oli kauhean ennakoiva varsinkin istumisessa :D Tämä siis tehtiin imuuttaen siten, että ihminen peruutti ja koira seurasi.

Loppuaika juteltiinkin koirista ja päästiin lähtemään vähän aikaisemmin pois. :)

© Tiina P. // On ne aika samannäköisiä! :)
Viimeaikoina on ollut kivaa - Tiina on käynyt opiskelemassa matikkaa meillä! Sitten yks päivä Tiina repäisi Kaken mukaansa Pongon luokse! :) Oli hieman hiljaista meillä kun ei ollut koira talossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti