1. huhtikuuta 2013

Mitä kivaa seuraavaksi? - Toivepostaus!

Äänestys on päättynyt, ja varsin jännä äänestys olikin! Ensin johdossa oli vaihtoehto "Videot", sitten jossain vaiheessa kärkeen meni "Projektin valinta ja siitä raportointi", sitten jälleen johdossa oli "Videot". Toivepostaus ja valmiiden aiheiden ulkopuolelta -vaihtoehdot pysyttelivät "kaukana" kärjestä. Sitten ihmiset alkoivat äänestää toivepostauksen puolesta, ja viimeisen kahden tunnin kohdalla kolme vaihtoehtoa oli tasatuloksessa. Ajattelin jo, että nyt pitää ottaa uusintaäänestys tai lisätä hieman aikaa, mutta mitä vielä! Joku äänestäjistä meni ilmeisesti vaihtamaan äänensä projektin puolesta toivepostaukselle! :)

Voittoon siis vaihtoehto "Toivepostaus" (kuusi ääntä, 40%), seuraavana vaihtoehto "Videoita" (viisi ääntä, 33%) ja kolmantena "Projektin valinta ja siitä raportointi" (neljä ääntä, 24%).

Reppana oli väsynyt eilen kun päästiin takaisin kotia :)
Toivepostausta siis - edelliset aiheet löytyvät postauksesta Miksi päädyin sk collieeseen? (en muuten ole vieläkään varma, taipuuko tuo sana noin?)
"Toivepostausäänestyksessä voiton vei aihe "Miksi päädyin sk collieen?" kymmenellä äänellä. Seuraavana oli aihe "Kaken tarvikkeet" seitsemällä äänellä ja jaetulla kolmannella sijalla "Kaken aktivointi" ja "Analyysiä Kaken luonteesta"."
Otetaanko siis järjestyksessä toinen - Kaken tarvikkeet - sitten käsittelyyn? :) Aloitan tavaroiden kuvaamisen ja yritän päästä sepittämään tarinaa lähipäivinä :)

Kalenteriin on muuten tullut täytettä, käykäähän katsomassa! :)

3 kommenttia:

 1. En ole mikään äidinkielen opettaja tai vastaava, mutta kyllä minusta se taitaa olla "miksi päädyin sk collieen".. :) Kuulostaa paljon järkevämmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että omistusmuoto on "collien", niin tuntuu typerältä, että se taipuisi "collieen" :D

   Poista
  2. "Se".. Joo, siis. "Collieeseen" taipuisi sitten oikeasti "collieen" :)

   Poista