6. huhtikuuta 2013

Toivepostaus: Kaken kamat

Kirjoittajan elämää on häirinnyt pääsiäisen jälkeen ilmestynyt pääsykoemateriaali, jota on pitänyt aina silloin tällöin selata.. Lisäksi koulussa olen ollut ja Kake on saanut aina päivittäin oman tarpeensa mukaan huomiota ja liikuntaa :) Mutta tässä nyt tämä pienen pieni esittely olisi:


Kaken ruoka- ja juomakuppi. Tylsät perusmetalliset, kesäksi voisin hankkia ainakin keraamisen juomakupin, joka pitäisi veden pidempään viileänä. Ruokakuppia voisi jossain vaiheessa suurentaa....


 Lelut ja hoitovälineet. Pehmoleluja (joilla ei enää leikitä, koska se menee sitten sisusten kaivamiseksi...), juuttiköysilelu, patukka, kaksi utarekumia (saatu kasvattajalta Kaken mukana) ja palloköysi. Hoitotarvikkeina sitten kynsisakset, leppäkerttuharja ja tavallinen harja (jota ei tule kylläkään käytettyä).


Pannat ja hihna. Vasemmalla uusin hankinta - puolikuristava, maastokuviokankainen ja heijastinnauhallinen hihna Käpälänjäljestä. Todella kiva :) Nahkainen panta Mustista ja Mirristä hankittu.

"Saanks mä ottaa yhden noista leluista?"
Lisäksi löytyy ensiapulaukkua ja varahihnaa ja pentuporttia, mutta ei nyt tullut mukaan :)

Kaken kanssa kävin eilen treenaamassa hieman tokoilua läheisellä parkkipaikalla, yritin nostattaa Kaken virettä ja innostusta työskentelyyn aina viskelemällä välillä patukkaa palkaksi... No, toimi välillä. Paikkaistuminen on hyvällä mallilla, pienessä häiriössä kuitenkin oltiin.

Torstaina sitten mätsäreihin Killerille! :)

2 kommenttia:

  1. Olipa teillä vähän tavaraa! :D Meillä pursuaa kaapit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon pyrkinyt olemaan pihi :D Enkä oikeastaan ymmärrä kaiken ylimääräisen härpäkkeen päälle, vaan jos on toimivaa tavaraa, niin turha ostella kaappiin tyhjän pantiksi lisää:)

      Poista