5. lokakuuta 2014

Äippä kylässä!

Etualalla Tulppa ja Laki, takana juoksee Muru ja Kake

Torstai-iltana käytiin Auroran ja Annan kanssa peltojäljillä. Olipa ihan mielenkiintoista, mitä nyt en osannut koiraa auttaa, eikä koira osannut etsiä kapuloita. Hah. Selvittiin kuitenkin, kunhan saatiin avustusta. Perjantai-aamuna taas käytiin Vesangassa Annan kanssa vetämässä muutamat jäljet metsään, Kake teki jonkun pituisen, kymmeniä metriä pitkän, oikealle kaartuvan jäljen. Yhden juoksi yli, muistaakseni, mutta muut nousi, tarkoituksella tai vahingossa. Paluukyydillä kotiin sitten meidän huomaan jäi Laki-äippä.


 Laki on ollut oikein mallikaasti, vähän tuommoinen hajuton ja väritön, omissa oloissaan oleva. Tietenkin keittiöön suunnatessa Lakista on saanut aina seuraa. Kakea ("yhh, mitä tuo lapsi täällä tekee, minua ahdistaa!") on Lakin pitänyt välillä komentaa olemaan kunnolla, muutamilla kerroilla se on jopa vähän vastannut leikkiin, kai...?

Leivoin eilen pitsaa ja sämpylöitä - ja Laki oli menossa tietenkin mukana.


Tiinan kanssa ollaan joukkolenkkeilty, porukkana siis ollut Tiinan Pongo ja siellä hoidossa oleva Muru ja minulla Laki ja Kake. Eilen illalla käytiin heidän metsissä ja tänään Tiina tuli meidän seuraksi koirineen. Ollaan oltu varmasti mielenkiintoisen näköinen lauma - kahdella tytöllä neljä samannäköistä koiraa ja vähän jokainen yksilö säntäilee omiin suuntiinsa. :) Tänä aamuna joku vanhempi nainen ihastelikin kun oli niin "upean näköisiä yksilöitä", me oltiin just tultu metsästä... Jos olisi nähnyt menon ennen metsään menoa, niin olisikohan ollut niin upean näköistä?

Ja hei!! Sata lukijaa bloggerin tilastojen mukaan täynnä - siis mitäpä laitetaan? Spessupostausta, kilpailua, jotain? :)

2 kommenttia:

  1. Ihana potretti Kakesta ja Lakista <3 ne näyttää jopa ihan samannäkösiltä :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä, ihan kuin äiti ja poika!

    VastaaPoista