22. lokakuuta 2014

Käytiin Tiinan kanssa metsässä

Tänään oli aivan ihana keli - aurinko paistoi ja pakkasta oli muutama aste. Ilma oli kuulas ja raikas. Tiinan kanssa päätettiin sitten lähteä metsään ottamaan kivat syksykuvat - harmi vain, että aurinko kerkesi jo painua alas ja valoa oli tooosi vähän.


Veljekset kuin ilvekset?
Itse ulkoilutin isäni filmijärjestelmäkameraa - tosin en ottanut kuin muutamat kaksi hassua kuvaa istuvasta Kakesta. Ja uskon, että ne kyllä meni pilalle, sillä ISO siinä filmissä oli vain 200. Filmikuvaaminen on muuten jännää, kun ei voi vaan laukoa sarjatulta, vaan pitää tosissaan miettiä, onko tarkennus kohdillaan ja valoitus hyvä, onko koira hyvän näköinen jne jne. Lisäksi jännitävyyttä lisää se, ettei kamerasta näe suoraan kuvia, vaan joutuu odottamaan lopputulosta! :)

Kuvaamista on ollut nyt viime viikolla ja tällä viikolla ihan kivasti: viime viikolla kävin ottamassa muutamat räpsyt Acting-koirista ja nyt eilen kävin kuvaamassa agilityn valmennustunteja. Kuvat ovat otettu agilityn episten mainosta ajatellen :)

Lettu-mummo

Lettu-mummo

Lisäksi loppuun: toivepostauskyselyssä voiton näytti vievän videopostaus -vaihtoehto, joten semmoinen on tulossa - en vielä uskalla luvata, milloin. Perjantaina ja lauantaina minulla on töitä, lisäksi olen talkoilemassa luonnetestissä. Sunnuntaina onkin sitten Kaken vuoro luonnetestissä, heti yhdeksältä aamulla!

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, mikä isovillakoira - wau! :) Ja muutenkin kivoja ja laadukkaita kuvia - kuvista aivan heijastuu katsojalle se ilo ja tekemisen meininki :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villis oli kyllä hauska tapaus :) Ja kiitos palautteestasi :)

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia olet ottanut.:)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava blogi, joka tempaisi heti mukaansa! Sait juuri uuden lukijan :)

  VastaaPoista