6. helmikuuta 2015

Luonnonvalo on kaunein

Pläjäys lumikuvia Kakesta, enemmän tai vähemmän painottuneena pääpotretteihin!Mulla oli niin kevätfiilis! Auriinko paistoi ja vesi tippui lumisista puista, eikä tarvinnut palella... Valitettavasti tää on väliaikaista. No, pitää ottaa talvesta kaikki irti, kun luntakin on. Mainitsinko mä jo täällä, että ostin luistelusukset, että saan Kaken valjastettua eteeni? Vetovyökin tuli tilattua ja se saapui viime viikolla. Alkuviikolla suunniteltiin tämän kuun lopulle valjakkohiihtoa collieporukalla, huisia! :) Kunhan saan suksiini voiteet pohjiin ennen sitä.
Ihana aamulenkki. Kake sai juosta lumipallojen perässä (taas) ja minä olin haltioissani auringonvalosta (miten niin tykkään tuosta bokehista ja piirrosta 70-200mm f/2.8-putkella?). Mukavaa huomata neljältä luennolta päästessä, että ulkona onkin suht' valoisaa vielä, eikä tarvitse koiraa mennä lenkittämään pimeyteen. Harmillisesti vain nämä plussakelit nostattaa jäälle vettä, eikä oikein onnistu lähteä koirakavereiden kanssa rälläämään jäälle. Ja kun mulla on vapaata, on mulla töitä...

Vielä loppuun, menkäähän nyt selaamaan siitä uutta luettavaa koirablogit.net -listauksen kautta, sain jononkin purettua eilen :)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se oli niin hassu, että mun oli pakko julkaista se täällä :D

   Poista
 2. Ihania ja hyviä kuvia! Mä niin haluun ostaa totaa putkea ja muutamia muitakin putkeja myös, mutta täytyy saada jotenkin rahaa kokoon ensi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mä jonkun tunnin paiskin hommia noiden (runko+putki) eteen :D

   Poista
 3. Sullahan on melkeen samat vehkeet kuin mullakin. Sigman 70-200 f2,8 & Nikkorin 50 f1,4 ja rungot D300s ja D80 :) Komeita kuveja, kunhan vaan nää harmaat kelit lähtis....

  VastaaPoista