24. helmikuuta 2015

Uudella ulkoasulla intoa postaamiseenPari tuntia taas hurahti, kun ajattelin uusivani varsin kesäisen bannerin talvisempaan versioon. Ulkassa on käytetty trikkivärejä, mutta mikään vaihtoehdoista - oranssi, musta tai valkoinen - ei sopinut taustaväriksi, joten tuommoinen vastaväri-tummansininen kuvio sai tulla antamaan vähän ryhtiä :)

Palautetta, kiitos! :)

Huotarin koulutuksessa on tulossa postausta. Kunhan kerkeän ja jaksan.

12 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa uudella ulkoasulla :) Palautteena sen verran, että eikös tässä nyt kesää kohti olla menossa :D Noo kunhan lumet sulaa niin sitten päivitystä taas kehiin. Ulkoasun päivittämisestä saa kylla aina intoa postailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä ja kesää kohti ollaan menossa kyllä - mutta vielä on lumetkin maassa :)

   Poista
  2. On on!! :) Me vain odotellaan jo niin kovasti lumien sulamista, jotta pääsisi ulos treenaamaan :)

   Poista
  3. No joo ja nuo loskakelit ulkona ei kyllä tällä hetkellä houkuttele yhtään. Mä oon niin valmis ottamaan jo kevään vastaan :)

   Poista
 2. Onpa kivalta vaikuttava ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Mä aina ihastelen teidän blogin ulkoasua. :P

   Poista
 3. Tosi hieno ulkoasu! Simppeli ja siisti!

  VastaaPoista
 4. Kiva talviulkoasu. Ainoa asia mikä häiritsee niin tuo bannerin kuva joka on noin harmaa. En ymmärrä sen ideaa miksi se on tehty noin harmaaksi? Mun mielestä olisi paljon parempi jos kuvassa olisi normaalit sävyt ja lumi olisi valkoinen kun tekstin taustakin on valkoinen, silloin se lumi tavallaan jatkuisi tähän tekstin taakse kun olisi samaa väriä...

  VastaaPoista