31. heinäkuuta 2017

Meidän kesään on sisältynyt vaikka ja mitä

Oho, viimeks toukokuussa olen blogia päivittänyt ja kohta kuukin vaihtuu elokuulle! No, tässäpä muutamat jutut, mitä ollaan tehty:

Java sai kesätrimmin toukokuun puolivälissä. Ostin trimmerin Lidlistä 25€:lla, ja kyllähän tuolla nyt pariin tuntiin sai koiran ajeltua. Rankkaa puuhaa, ehkä ulkoistan seuraavalla kerralla ammattilaiselle.

Toukokuun lopulla koirat pääsivät Dynamic Fysioon Marjon hierottavaksi. Javalla oli selässä kireyksiä edellisellä kerralla, nyt oli parempi. Ollaan käyty juoksemassa, ja selvisipä juhannuksena, että Java on vallan mainio pyöräilykoira!


Juhannus vietettiin tosissaan Punkaharjulla, koirat saivat rellestää pihalla melko vapaasti. Javan kanssa testattiin pyöräillä, ja selvisi, että se ei tuumannut alusta alkaen ollenkaan mitään pyörästä, vaan jolkotteli heti vierellä kuin vanha tekijä. Suunnattiin pyhien jälkeen Kuopioon. Kävin ostamassa Tokmannilta 18€:n kahden hengen teltan Lieksan reissua varten, sillä lähdin sukulaiseni kanssa vaeltamaan Ruunaan koskille 30km:n Koskikierroksen. Kelit suosivat meitä, minulla oli mukana vain Java, ja Kake sai jäädä hoitoon Kuopioon. Teltta oli oikein näppärä kuivalla kelillä, piti hyttyset ulkona.

Onkilampi, Koskikierroksella
Mökillekin kerettiin jossain vaiheessa. Silloin koirat oikeastaan elivät pihalla, mitä nyt vähän haittasi menoa naapurit, joita koirat eivät olleet koskaan nähneet ja niitä piti käydä välillä morjestamassa. Kake kävi uimassa useampaankin otteeseen ihan vain huvin vuoksi.

Me ihmiset pyörähdettiin minilomalla Vantaa-Helsingin hoodeilla pari viikkoa sitten ja koirat jäivät ystäväpariskunnalle hoitoon pariksi päiväksi. Java oli vetäissyt sitten dyykkausoperaation seurauksena 5-6kpl broilerinkoipia gourmet-ateriana nassuunsa, jolloin kaverini oli soitellut muutamat klinikat läpi ja kysellyt, mitä tehdä. Ohjeena seurailua, mikäli tapahtuu jotain voinnissa, niin sitten esille. Java oli saanut reippaan annoksen öljyä ja parsaa, ja Kake oli osallistunut hoitamiseen vetämällä parsaa suoraan purkista selän takana. Reissun jälkeen saatiin kehuja, miten meidän koirat ovat "erikoisimpia persoonia, joihin ollaan törmätty".

  Kake täytti 25.7. viisi vuotta. Hurjaa!! Onnea myös sisaruksille.


Tänään Javalle oli varattu sterkka-aika AlmaVetiin. Itse leikkaus meni ok, mutta intubaatioputken mukana oli tullut muutama pisara verta, mutta Suvi ei ollut siitä huolissaan. Saatiin kattava paketti hoito-ohjeita mukaan. Nyt agilitytreenit jää neidillä tauolle hyväksi aikaa, mutta onneksi saan itselleni lainakoiria, että pääsen treeneihin.

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing the update with us. Java looks like they liked their haircut. We enjoyed stopping by your blog and love the photos. Have a fantastic rest of your day.
    World of Animals

    VastaaPoista